fbpx

21 days of meditation

EN MEDITATIONSUTMANING.

Oavsett om du är helt ny in i meditationens värld (Välkommen!) eller om du har mediterat förut så kan vi alla behöva lite hjälp på traven ibland. Det kan vara svårt att veta hur man ska göra, vart man ska börja och HUR (?!) man egentligen gör för att skapa en ny hållbar vana utan att tappa motivationen efter några dagar. Oavsett var du befinner dig på din meditationsresa och oavsett vad du längtar efter så kan du vara lugn – We got you!

Vår app: Allie ❤️

Din personliga cheerleader och digitala bästa vän

Oavsett om du lever ett hektiskt och stressigt liv, där varje dag känns som en virvelvind av krav och måsten, eller om du längtar efter den där inre balansen, så finns Allie här för dig. Hon är din inspirationskälla, din dagliga dos av motivation och vännen som hjälper dig att hantera livets berg-och-dalbana.

Med Allie vid din sida kommer du att ha tillgång till inspirerande dagliga reflektioner, insikter samt stöttande och peppande ord; allt för att du ska kunna fylla ditt liv med pepp, kärlek och inspiration, varje dag – när du än behöver.

Vad våra kunder säger

Att guidas av oss är en resa där du till slut hittar hem

Vad kan vi hjälpa dig med?

Ibland kan vi undra om vi någonsin slutar leta efter något annat, något bättre. Vad tror du? Vi tänker att det kanske är så att vi ständigt är på jakt, men ändå på något sätt längtar vi efter att bara få stanna upp och landa här och nu.

Att få känna lugnet kring de valen vi gör och känna att vi lever livet för vår egen skull. Att inte känna att vi är skådespelare i en livspjäs som någon annan har regisserat och skrivit manuset till.

För det är just där vi tror att det skaver för många. Att det livet många just nu lever är styrt av andras förväntningar och samhällets krav. Men vad vill du? På riktigt? Om du fick leva livet bara för dig, utifrån vad du vill och drömmer om – hur hade du levt då?

creativly-sang