fbpx

en meditationsutmaning för dig som
längtar efter att landa i dig själv

en meditationsutmaning för dig som längtar efter att
landa i dig själv

 

”Humm… Jag kanske skulle ta tag i det där med meditation?” 

Har den tanken slagit dig någon gång? Välkommen hit!

Oavsett om du är helt ny in i meditationens värld (Välkommen!) eller om du har mediterat förut så kan vi alla behöva lite hjälp på traven ibland. Det kan vara svårt att veta hur man ska göra, vart man ska börja och HUR (?!) man egentligen gör för att skapa en ny hållbar vana utan att tappa motivationen efter några dagar. Oavsett var du befinner dig på din meditationsresa och oavsett vad du längtar efter så kan du vara lugn – I got you! 

Är du redo att möta dig själv?


Pris: 249 kronor

creativly-headre

Vad?

Under 21 dagar kommer jag att guida och vägleda dig in i meditationens värld.

21 dagar som kommer att ge dig en djupare förståelse för dig själv, nya perspektiv på ditt liv och framförallt en större närvaro och lugn.

21 dagar fulla med skratt, tårar, reflektion och en hel hög med olika meditationstekniker och metoder, allt för att du ska kunna landa i dig själv varje dag.

Hur?

Det enda jag önskar från dig är att få låna 20 minuter varje dag. Meditationerna är 10 minuter långa och tillsammans med de tillhörande reflektionsfrågorna får du en möjlighet att landa, reflektera och komma tillbaka till dig själv.

Hur härligt låter inte det?

Vad du får

Meditationer

21 inspelade meditationer, en varje dag som du kan lyssna på hur mycket och ofta du vill. Du har tillgång till meditationerna även när utmaningen är klar, vilket innebär att du kan lyssna på dem hur ofta du vill och behöver.

Reflektionsfrågor

Varje meditation har också tillhörande reflektionsfrågor, allt för att du ska kunna fördjupa relationen till dig själv.

Sagt om 21 days of meditation

Är du redo att möta dig själv?


Pris: 249 kronor