fbpx

Har du någon gång tänkt att livet är menat att vara mer än det här? Att det måste finnas något annat? Något djupare? Och sen, lika snabbt som den tanken dök upp i huvudet avfärdat den med att du ändå har det väldigt bra… Om bara den där tanken ville sluta skava.

Livet, denna vackra och underbara tid vi har fått här på jorden, som är till för att levas, men som ibland kan kännas som något vi snarare tar oss igenom än något vi till fullo kan njuta av. Det kanske nödvändigtvis inte är så att det känns dåligt, men var det verkligen inte meningen att det skulle vara lite mer än det här?

Tro mig, jag vet precis hur det känns. Och jag vet också att på andra sidan alla de där tankarna så väntar något fantastiskt.

Men hur tar man sig dit egentligen?

creativly-headre

Den ständiga jakten

Ibland kan jag undra om vi någonsin slutar leta efter något annat, något bättre. Vad tror du? Jag tänker att det kanske är så att vi ständigt är på jakt, men ändå på något sätt längtar vi efter att bara få stanna upp och landa här och nu.

Att få känna lugnet kring de valen vi gör och känna att vi lever livet för vår egen skull. Att inte känna att vi är skådespelare i en livspjäs som någon annan har regisserat och skrivit manuset till.

För det är just där jag tror att det skaver för många. Att det livet många just nu lever är styrt av andras förväntningar och samhällets krav. Men vad vill du? På riktigt? Om du fick leva livet bara för dig, utifrån vad du vill och drömmer om – hur hade du levt då?

Jag vet att det inte är en enkel fråga, och det finns inget svar som är samma för alla. Vi är alla på vår egen unika resa mot någonting som vi hoppas ska ge oss mer klarhet, mer lugn och mer glädje i livet.

Men hur gör man det? Det är här jag kommer in i bilden.

LÄngtar du efter att

▹ Slå dig fri från alla falska sanningar och blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv.

▹ Sänka volymen på ditt ego och lära dig lyssna på din egen inre röst och din intuition.

▹ Se hela dig och lära dig lyssna på dig själv och förstå hur allt skapar en helhet.

▹ Börja prioritera dig själv och ditt välmående.

▹ Ha någon som stöttar dig på en av ditt livs största resor.

▹ Börja leva det livet som är ämnat för dig.

03
followthebutterflies

Allting börjar, med dig

Jag kommer finnas här för dig, längs varje steg på din resa. Jag kommer vara den varma handen som du behöver när saker känns oklara. 

I en värld där ingenting känns riktigt rätt. I ett liv där alla dina murar och allt som du säger till och om dig själv blir ett kraftfullt försvar mot besvikelse, men också det som i det långa loppet hindrar dig från att leva ut den du är. Där kommer jag se dig.

Jag kommer skapa en plats bara för dig. För att du ska släppa tron om att du behöver någon som visar dig vägen och istället bli din egen kompass. Du kommer inte få några svar från mig, men jag kommer hjälpa dig att öppna upp för att hitta svaren inom dig.

För det är där allting börjar, med dig. 

Jag har varit där du är. I mer än 10 år har jag letat efter svaren utanför mig själv, tills jag till slut insåg att det jag behövde var att lära mig lyssna, på mig själv. Och den kunskapen vill jag nu föra vidare till dig. Med min bakgrund inom Coaching, Meditation och Healing, tillsammans med alla tusentals timmar jag har spenderat för att hjälpa mig själv och andra, kommer jag hjälpa dig att lyssna på din egen inre röst, ditt hjärtas längtan och hjälpa dig skapa det livet du så länge drömt om.

The Healing Journey
Coaching programmet för dig

The Healing Journey är för dig som längtar efter mer. Till dig som vet att du har så mycket mer att ge och som är redo att börja lyssna på dig själv. För dig som är redo att göra det som krävs för att ta reda på vad det är som blockerar dig och håller dig tillbaka och som också är redo att följa din intuition och fånga de möjligheter som livet presenterar för dig, utan tvivel på om du är redo eller inte.

Det här är ditt tecken, din inbjudan och din möjlighet att äntligen hitta hem, så att du kan börja leva ditt liv.