fbpx

Möt Emma

Jag är mamma, fru, dotter och syster. En småstadstjej från Halmstad som nu bor och stormtrivs i Helsingborg. Jag äter gärna pannkakor till frukost, lunch och middag. Helst med både sylt och socker på (och korv, men det är hemligt). Jag sjunger högt, och oftast fel, när ingen hör. Jag bubblar av glädje när jag går in i en bokaffär och tittar på alla vackra omslag. Jag har en ohälsosam relation till skrivböcker och fina lådor… Jag är en kreativ själ som älskar att sticka, måla, dreja och pyssla och känner mig som mest inspirerad när jag lyssnar på akustisk musik. Jag älskar choklad, meditation, böcker, inredning och färgglatt godis. Och det är Emma, i ett nötskal.

2018 var året då allt ställdes på sin spets. Jag hade precis gått hem på mammaledighet med vår son Lowe och när jag lämnade kontoret den där sista dagen så visste jag att jag inte skulle komma tillbaka. Jag hade inte sagt upp mig, men jag hade en så stark känsla i kroppen att jag var klar där nu.

 

Jag är mamma, fru, dotter och syster. En småstadstjej från Halmstad som nu bor och stormtrivs i Helsingborg. Jag äter gärna pannkakor till frukost, lunch och middag. Helst med både sylt och socker på (och korv, men det är hemligt). Jag sjunger högt, och oftast fel, när ingen hör. Jag bubblar av glädje när jag går in i en kristallaffär och tittar på alla vackra stenar. Jag har en ohälsosam relation till skrivböcker och fina lådor… Jag är en kreativ själ och känner mig som mest inspirerad när jag lyssnar på akustisk musik. Jag älskar choklad, yoga, kristaller, inredning och färgglatt godis. Och det är Emma, i ett nötskal.

2018 var året då allt ställdes på sin spets. Jag hade precis gått hem på mammaledighet med vår son Lowe och när jag lämnade kontoret den där sista dagen så visste jag att jag inte skulle komma tillbaka. Jag hade inte sagt upp mig, men jag hade en så stark känsla i kroppen att jag var klar där nu.

Månaderna gick, Lowe föddes och när det var tre månader kvar av min mammaledighet så tog jag modet till mig att säga upp mig. Från jobbet som jag älskade. Kollegorna som var mer vänner än kollegor. 

“Men Emma, vad ska du göra nu då?” frågade min chef, och jag hörde mig själv svara att jag inte hade en aning. Jag bara visste att det fanns något annat där för mig, något som skulle få mig att skratta av lycka och tacksamhet varje dag. Jag visste att det fanns mer till livet är så som jag levde just nu. Jag ville lägga min tid på att leva mitt liv, något som jag inte gjort på många år. Och här sitter jag nu, mer än fem år senare och kan knappt tro att det livet jag lever just nu är mitt liv.

Livet som jag har skapat. Livet som jag så länge drömt om är nu mitt. Jag har skapat det här! I DID IT! Och vill du veta en hemlis? Nu är det din tur!


EmmaTyllström

Möt Gabriella

gabriella

Jag är Gabriella – dotter, flickvän och barnbarn. Storstadsbarn som vuxit upp bland bruset i Göteborg, men som älskar lugnet och landet. Jag kan äta choklad till frukost, lunch och middag. Sträcklyssnar på poddar, och älskar att höra mina Spotifylistor på repeat. Tiden då jag får yoga, skriva och ha tända ljus på övervåningen för mig själv är min mest värdefulla tid i vardagen. Gläds av att bli äldre. Att ha snittblommor hemma, baka en tisdag och unna mig en ny spännande bok – kanske av Brene Brown, det är sånt som gör att det kittlas i magen hos mig. Kan bli pirrig av en rosa himmel, och att följa månens olika faser. Även att få landa med vänner och prata om livet i stort, för visst är det ett enda stort äventyr.

Det är jag, Gabriella.

Vårt varför

Vi har varit där du är. I mer än 15 år har vi letat efter svaren utanför oss själv, tills vi till slut insåg att det vi behövde var att lära oss lyssna, på oss själv. Och den kunskapen vill vi nu föra vidare till dig. Med vår bakgrund inom coaching, och meditation, tillsammans med alla tusentals timmar vi har spenderat för att hjälpa oss själv och andra, kommer vi hjälpa dig att lyssna på din egen inre röst, ditt hjärtas längtan och hjälpa dig skapa det livet du så länge drömt om.

creativly-header-4