fbpx

Coaching

Har du någon gång tänkt att livet är menat att vara mer än det här? Att det måste finnas något annat? Något djupare? Och sen, lika snabbt som den tanken dök upp i huvudet avfärdat den med att du ändå har det väldigt bra… Om bara den där tanken ville sluta skava.

Meditation

Oavsett om du är helt ny in i meditationens värld (Välkommen!) eller om du har mediterat förut så kan vi alla behöva lite hjälp på traven ibland.  Oavsett var du befinner dig på din meditationsresa och oavsett vad du längtar efter så kan du vara lugn – We got you! 

Vad Våra kunder säger

Att guidas av oss är en resa där du till slut hittar hem

Vad kan vi hjälpa dig med?

Ibland kan vi undra om vi någonsin slutar leta efter något annat, något bättre. Vad tror du? Vi tänker att det kanske är så att vi ständigt är på jakt, men ändå på något sätt längtar vi efter att bara få stanna upp och landa här och nu.

Att få känna lugnet kring de valen vi gör och känna att vi lever livet för vår egen skull. Att inte känna att vi är skådespelare i en livspjäs som någon annan har regisserat och skrivit manuset till.

För det är just där vi tror att det skaver för många. Att det livet många just nu lever är styrt av andras förväntningar och samhällets krav. Men vad vill du? På riktigt? Om du fick leva livet bara för dig, utifrån vad du vill och drömmer om – hur hade du levt då?

creativly-sang