fbpx

The Healing Journey

Fina du, välkommen till en förvandling i tolv steg, som kommer ta dig från där du är idag, till ett liv som du tidigare bara kunnat drömma om.

Din Resa Till Förändring

För fem år sedan skapade vi det som idag är en av våra mest älskade coachingprogram, The Healing Journey. Under de här fem åren har vi haft äran att guida och vägleda mer än 100 kvinnor genom de 12 veckorna som skulle förändra deras liv. 12 veckor som inte bara innebar att de fick lära sig allt om vem de var och var de kom ifrån, det var även 12 veckor där de fick utforska allt om vem de ville vara och längtade efter att bli. Under åren har vi mött långt över 500 kvinnor som har velat vara en del av The Healing Journey, men som av olika anledningar inte har haft möjlighet att vara det. För en del har det handlat om att det har varit svårt att hitta tiden varje vecka, och för andra har det handlat om priset. och därför har vi nu valt att gör The Healing Journey till en onlinekurs, som du kan göra när du vill, helt i din egen takt. Och dessutom till ett otroligt förmånligt pris.

Välkommen till “The Journey is YOU ❤️”. En resa i 12 steg, som leder dig hem till dig själv. Till dina innersta drömmar. En resa som kommer hjälpa dig att utforska och landa i hur du vill leva ditt liv, för att du sen, steg för steg, ska kunna göra det. Du gör kursen helt i din egen takt, och i de 12 modulerna som kursen innehåller kommer du få de verktyg du behöver för att på riktigt börja förändra ditt liv. Det här är kursen för dig som känner att det är dags att sluta drömma, och börja göra. Är du redo att börja leva fullt ut och ge dig själv det du förtjänar?

Känns något av detta bekant?

▹ Är du trött på att lova dig själv förändring, men ändå aldrig ta det där riktiga steget?

▹ Har du en bokhylla full av inspirationsböcker och en Instagram-feed full av drömmar, men känner att du står still?

▹ Du har en tendens att fastna på sociala medier, där du tittar på hur andra lever sitt liv, men kommer inte riktigt till skott att leva ditt eget?

▹ Drömmer du om ett annat, mer meningsfullt liv, men fastnar i samma mönster gång på gång?

▹ Låter du rädslor och tvivel hindra dig från att satsa på det du verkligen vill?

▹ Känner du att du bara går igenom dagarna utan att verkligen leva det liv du vill leva?

▹ Har du letat efter en webbkurs som du kan göra i din egen takt, så att du kan anpassa den till livet du lever idag?

the healing journey

Svarade du ja på någon av frågorna?

Om du kände igen dig i något av påståendena här ovanför, så är det dig vi haft i åtanke när vi skapat The Journey is YOU ❤️

Detta space är till för dig som är redo att ta klivet bort ifrån dina gamla vanor, och istället våga ta steget mot det liv du innerst inne längtar efter. Du får inte bara verktygen, men också det motivationen du behöver för att våga förändra.

followthebutterflies

Insikten som förändrade allt

Känner du igen dig i det här? 

Du ser andra som förändrar sina liv, satsar på sig själva, testar nya saker, och du sitter där med din kopp kaffe och undrar, “Varför är det så svårt för mig? Varför kan jag inte våga? Vart börjar man? Vad är det jag missar?”

Vi har själva varit där. Vi såg människor runt omkring oss som bara verkade få till den där förändringen, som vågade, kastade sig ut, och hela tiden så kändes det som att det var något vi missade.

Men vet du vad? Det är inte så att de har något hemligt knep. De har inte fått en extra gen, och de föddes inte med extra mod och viljestyrka. Det enda det handlar om är att hitta vad som fungerar för just dig.

The Journey is YOU är inte en kurs fylld med “måsten”. Det är en kurs i tolv steg, skapad för att hjälpa dig att utforska och hitta vad som får just ditt hjärta att slå lite fortare. Vad som får din mage att pirra. Vi börjar med det grundläggande – vad du verkligen vill, och bygger därifrån. I kursen kommer du lära dig hur du kan ta små, realistiska steg framåt, till den förändring du drömmer om att göra.

The Journey is YOU är din chans att gå från att drömma till att göra, så att du kan börja leva ditt liv fullt ut.

Det här kommer vi guida dig igenom

Del 1

De första tre stegen handlar om att börja där du är. Tillsammans sätter vi intentionen för din resa och börjar utforska var du står idag och vad du drömmer om. Det är som att rita upp en karta över ditt nuvarande liv och fundera över vart du vill. Här bygger du grunden som hela din resa kommer att bygga på.

Del 2

Nu dyker vi ner under ytan. I dessa stegen utforskar du dina känslor, rädslor och dina limiting beliefs som har smugit sig in i ditt liv. Det som begränsar dig och håller dig tillbaka. Det blir lite som en skattjakt, där du letar efter och hittar gamla mönster och lär dig hur du kan omvandla dem till något som stärker dig istället.

Del 3

Här börjar saker och ting bli riktigt spännande! Det är dags att omvärdera dina mål och aktivt börja arbeta mot dina större drömmar. Tänk dig att du målar upp din drömframtid med breda penseldrag – och vi ger dig penslarna och färgerna du behöver för att göra det. Här börjar du ta medvetna kliv mot det du nu vet att du önskar och drömmer om.

Del 4

I de stegen av kursen reflekterar du över din resa och allt du har uppnått. Men det är inte bara en tillbakablick – du planerar också för din framtid. Du lägger upp en plan för hur du kan fortsätta din resa efter kursen, så att du känner dig rustad och redo för vad som än kommer härnäst. Det är som att ge dig en kompass som alltid pekar mot dina drömmar.

En kurs på dina villkor

Anpassad till ditt liv

The Journey is You är en digital onlinekurs skapad för att passa dig, vilket betyder att du helt själv kan bestämma när du ska göra uppgifterna i kursen. Oavsett om du är en morgonmänniska eller nattuggla, kan du göra kursen när det passar dig bäst. 

Du anpassar helt enkelt The Journey is YOU efter ditt liv, inte tvärtom.

Vi lovar dig "för evigt"

Det bästa? Du har tillgång till kursen för alltid.

 Oavsett var du befinner dig i livet, kan du alltid komma tillbaka till den och hitta ny inspiration.

 Du kommer helt enkelt ha en verktygslåda full med bra verktyg för din personliga utveckling som alltid finns där, redo att stötta dig när du behöver.

Själv men aldrig ensam

Även om kursen är självgående, för att du ska kunna göra den i din egen takt, vill vi att du ska veta att du inte är ensam. Under kursens gång kommer du att ha möjlighet att skicka in reflektioner tre gånger och få personlig feedback från oss. Detta ger dig chansen att få vägledning och råd kring det som du bär på just där och då.

Är du redo att ta nästa steg?

Tänk om vi sa till dig att nästa kapitel i ditt liv kan börja idag? The Journey is YOU är redo för dig, fullpackad med allt du behöver för att hitta tillbaka till dig själv och det liv du längtar efter. Så, vad säger du – är du redo att ge dig själv den här chansen?

Häng med på resan genom att välja om du vill betala hela resan på en gång, eller föredrar att dela upp betalningen för att passa din ekonomi. Oavsett vilket alternativ du väljer, får du livstidsåtkomst till kursmaterialet, så att du alltid kan återvända och fräscha upp dina kunskaper när du känner att du behöver det ❤️

Ta första steget mot ditt drömliv och anmäl dig idag! ❤️

Betala allt på en gång

2.400 kronor

Dela upp din betalning på 6 månader

400 kronor / månaden

Har du frågor eller funderingar om kursen eller betalningsalternativen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta oss här, så hjälper vi dig.

Vad du kan förvänta dig

Få klarhet i dina mål och drömmar: Du kommer att ha en tydligare bild av vad du vill och en plan för hur du ska nå dit.

Öka din självkänsla: Genom att utforska och utmana dina limiting beliefs kommer du att känna dig starkare och mer självsäker.

Utveckla nya, positiva vanor: Du kommer att lära dig hur du kan skapa och upprätthålla vanor som tar dig närmare dina drömmar.

Ett community av likasinnade: Din resa blir ännu härligare tack vare tillgången till en exklusiv och privat Facebook-grupp. Här finner du stöd, inspiration och vänskap från andra som också är på sin egen resa med The Journey is YOU.

Personlig feedback när du behöver det som mest: Utöver själva kursmaterialet erbjuder vi dig tre tillfällen att skicka in dina reflektioner och få personlig feedback från oss. Dessa tillfällen är dina chanser att få personlig vägledning och guidning. Vår feedback här för att ge dig de insikter och den bekräftelse du behöver för att fortsätta framåt.

followthebutterflies

Det som gör The Healing Journey och
The journey is YOU speciell

Det handlar inte om att hitta några magiska tricks eller att få en hemlig nyckel till framgång. Det här är inte ännu en av alla kurser som lovar guld och gröna skogar utan att leverera.

Istället handlar The Journey is YOU om att hitta vad som redan funkar för just dig. Du vet, de där små sakerna som får ditt hjärta att slå lite snabbare, de där ögonblicken som får magen att pirra. Vi börjar med det allra viktigaste – vad du verkligen vill ha ut av ditt liv – och bygger utifrån det. Här får du chansen att utforska, testa och lära dig på ditt eget sätt.

Det är därför The Journey is YOU är unik i sitt slag. Det handlar inte om att pumpa i dig en massa information. Det handlar om att hjälpa dig att hitta din egen väg, att ta de där små, men betydelsefulla, stegen som gör skillnad. Att lyssna inåt. Och vet du vad? Det är så du börjar leva det där livet du alltid har drömt om. Inte genom att jaga någon annans dröm, utan genom att förverkliga din egen.

De verkliga resultaten av din resa

Vad vill du?

Först och främst kommer du att få en rejäl dos självinsikt. Vi börjar med att verkligen gräva i vad det är du vill och varför. Det är inte bara ytliga mål här, utan vi snackar om de där djupa, äkta grejerna som får dig att känna att du lever.

Ta dig framåt

Sedan, när du väl har en klar bild av dina drömmar, så visar vi dig hur du kan göra dem till verklighet. Det handlar om att ta de där små, men viktiga, stegen – och faktiskt se resultat. Du kommer att lära dig hur du hanterar motgångar utan att ge upp, och hur du kan hålla dig på spåret även när livet blir lite knasigt.

Planera för framtiden

Och i slutet av kursen? Du kommer att stå där med en konkret plan för hur du fortsätter att röra dig framåt. Vi pratar om en hållbar plan som verkligen passar dig och ditt liv. Inte något luddigt “en dag ska jag” utan ett “så här gör jag nu”.

Är The journey is you rätt väg för dig att gå?

Den är rätt för dig om du...

✅ Känner dig redo för förändring.

✅ Älskar känslan av att lära dig något nytt och direkt kan se dig använda det i ditt liv.

✅ Är trött på ursäkter och redo att skapa en ny story där du faktiskt gör det du sagt att du ska göra.

✅ Inte bara sitter och väntar på att saker ska hända – utan nu känner dig redo att faktiskt göra!

✅ Innerst inne vet att du vill ha mer av livet och nu känner dig redo att utforska vad det innebär.

Men inte rätt om du...

❌ Letar efter en magisk piller som fixar allt? Sorry, men då får du leta vidare.

❌ Vill att någon annan ska göra jobbet åt dig.

❌ Vill ha någon som ska “fixa” dig.

❌ Inte är villig att ta fullt ansvar för din egen verklighet

❌ Letar efter snabba lösningar på dina problem.

Är du redo att ta nästa steg?

Tänk om vi sa till dig att nästa kapitel i ditt liv kan börja idag? The Journey is YOU är redo för dig, fullpackad med allt du behöver för att hitta tillbaka till dig själv och det liv du längtar efter. Så, vad säger du – är du redo att ge dig själv den här chansen?

Häng med på resan genom att välja om du vill betala hela resan på en gång, eller föredrar att dela upp betalningen för att passa din ekonomi. Oavsett vilket alternativ du väljer, får du livstidsåtkomst till kursmaterialet, så att du alltid kan återvända och fräscha upp dina kunskaper när du känner att du behöver det ❤️

Ta första steget mot ditt drömliv och anmäl dig idag! ❤️

Betala allt på en gång

2.400 kronor

Dela upp din betalning på 6 månader

400 kronor / månaden

Har du frågor eller funderingar om kursen eller betalningsalternativen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta oss här, så hjälper vi dig.

Frågor och svar

För att få ut det mesta av The Journey is YOU bör du planera in cirka en till två timmar varje vecka för själva kursmaterialet. Utöver det kommer du att vilja avsätta tid för att göra de förändringar du landar i under kursen. Hur långt de tar är helt upp till dig ❤️

Du har tillgång till kursen och allt material för alltid, och du kan komma tillbaka till kursen och göra den hur ofta du vill. 

Ja, under kursens gång kommer du att ha möjlighet att skicka in reflektioner tre gånger och få personlig feedback från oss. Detta ger dig chansen att få vägledning och råd kring det som du bär på just där och då.

Allt kursmaterial är förinspelat, allt för att du ska kunna göra uppgifterna och använda dig av materialet när det passar dig bäst. 

Ingen stress – The Journey is YOU är skapad för att du ska kunna ta den i din egen takt. Du tar den tid du behöver för att reflektera,  drömma och skapa det livet som du längtar efter.

Har du fortfarande frågor? Maila oss på hello@creativly.se