…är en fyra månaders lång resa, som kommer leda dig hem. Hem till dig själv och hem till ditt liv. Till livet som du, just nu, inte alltid känner att du lever i, utan snarare bara finner dig i. Men det ska vi ändra på. Nu är det dags att börja leva det livet som är ämnat för dig.

The Healing Journey är för dig som längtar efter mer. Till dig som vet att du har så mycket mer att ge och som är redo att börja lyssna på dig själv. För dig som är redo att göra det som krävs för att ta reda på vad det är som blockerar dig och håller dig tillbaka och som också är redo att följa din intuition och fånga de möjligheter som livet presenterar för dig, utan tvivel på om du är redo eller inte. 

Det här är ditt tecken, din inbjudan och din möjlighet att äntligen hitta hem, så att du kan börja leva ditt liv.

 

 

creativly-header-4
followthebutterflies

Detta är för dig som...

▹ Känner att det måste finnas något mer i livet, vilket gör att du ibland känner dig lite vilse men vet att det finns en till nivå, och du är nyfiken på vad den innebär.  

▹ Har en känsla av att det finns blockeringar och falska sanningar som håller dig tillbaka. 

▹ Inser att du kanske letar efter bekräftelse, råd och ditt nästa steg genom att fråga andra. Och att du istället vill kunna stanna upp och lyssna inåt, så att du kan vägleda och guidad dig själv. 

▹ Kämpar med en väldigt stark inre röst som gång på gång håller dig tillbaka från att lyssna på vad du egentligen vill göra. 

▹ Vill fördjupa relationen och förståelsen för dig själv, lära dig lyssna på dig själv och förstå hur allt skapar en helhet.

Det är Även för dig som

▹ Är redo att själv bestämma ditt eget värde, och inte låta andras åsikter påverka hur du ser på dig själv.

▹ Känner att du har något som blockerar dig och håller dig tillbaka, men som du inte riktigt vet hur du ska hantera.

▹ Vill kunna ge kärlek till de runtomkring dig, men samtidigt vet du att du måste lära dig att hitta en balans så att du kan få den uppmärksamheten av dig själv som du behöver.

▹ Har ett bra liv som du egentligen inte vill byta ut mot något helt annat, men du känner en längtan efter att vara närvarande i det livet du har skapat.

▹ Vill börja LEVA ditt liv, på riktigt!

Vad Våra kunder säger

Det är en möjlighet att...

▹ Lära dig höra skillnaden på din intuition och ditt ego, så att du kan vägleda dig själv framåt.

▹ Ta dig ner från huvudet och det eviga ältandet och få verktygen till hur du kan hantera det istället.

▹ Hitta din väg framåt, så att du inte längre behöver känna dig vilse. Så att du slipper tampas med känslorna som handlar om att du inte vet vart du är på väg eller vad du ska göra med ditt liv.

▹ Få en paus från den väldigt fyrkantiga och prestationsdrivna verkligheten som du lever i, för att istället kliva in i en värld där du kan göra mindre, och ändå ta sjumilakliv framåt.

The Healing Journey är för dig som längtar efter mer. Till dig som vet att du har så mycket mer att ge och som är redo att börja lyssna på dig själv. För dig som är redo att göra det som krävs för att ta reda på vad det är som blockerar dig och håller dig tillbaka och som också är redo att följa din intuition och fånga de möjligheter som livet presenterar för dig, utan tvivel på om du är redo eller inte.

Det här är ditt tecken, din inbjudan och din möjlighet att äntligen hitta hem, så att du kan börja leva ditt liv.

Är du redo?

Pirrar det i magen när du läser? Känns det läskigt samtidigt som det känns spännande och så, så rätt? Skicka ett mail så berättar vi mer om The Healing Journey och vad denna resan kan innebära för dig!