Vår healing är en fantastisk upplevelse och en chans för dig att landa tryggt en stund. Långt bort från den ständigt jagande “hustle kulturen”, stressen och pressen som du dagligen bär på. En stund för dig att bara vara.

Vi vet att healing kan låta lite flummigt och läskigt, men om du känner att det pirrar lite i magen, så vill vi att du ska veta att du är i trygga händer. Emma, som är den av oss som utför healingen hos oss har en trygg famn att falla in i och Healing är en upplevelse som vi önskar att alla fick uppleva.

Under healingen behöver du inte göra någonting mer än ligga ostörd och vara närvarande i din upplevelse- resten sköter Emma.

distans-reiki

Reiki Healing är för dig som...

▹ Känner att du behöver landa och bara få en stund för dig själv.

▹ Längtar efter att någon ska se dig och lyssna på dig, på riktigt.

▹ Känner att en healing kanske är precis det du behöver för att skaka och lite i ditt liv. Något nytt som du inte testat förut.

▹ Har en känsla av att det är något som blockerar dig, men att du inte riktigt kan se vad det är.

▹ Behöver en stund där du får fylla på din energi.

Längtar efter att få komma i kontakt med dig själv och börja lyssna på dig själv.

Vad våra kunder säger

Vad krävs av dig?

Att ta emot healing kräver ingenting. All healing sker på distans och du behöver inte göra något speciellt, sitta på ett speciellt sätt eller ha med dig något speciellt.

Det enda som vi önskar är att du ska vara på en plats där du kan vara ostörd under de 60 minuterna som healingen pågår, allt för att du ska vara så närvarande i din upplevelse som möjligt.

Reiki Healing
90 minuter

Första gången du kommer till oss

Vår första session tillsammans är helt till för dig – för att du ska känna dig bekväm och grundad med Emma och i det spacet som vi öppnar upp tillsammans. Vi börjar med att prata om vart du befinner dig idag och vad du behöver just nu, samt att vi också landar i vad du tror att du behöver stöd och hjälp med långsiktigt. Allt för att kunna ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår tid tillsammans.

1,695 kronor

Reiki Healing
60 minuter

För dig som är återkommande

Har du varit hos oss förut så vet du vid det här laget hur det går till. Innan din session så landar vi tillsammans via mail för att stämma av att den planen vi satte under vårt första samtal fortfarande känns aktuell och om det eventuellt finns något annat vi behöver prata om eller landa i. 

1,195 kronor