fbpx

Välkommen till Nästa steg i din meditationsresa

Tre år har gått sedan vi lanserade 21 Days of Meditations för första gången, och ni är mer än 900 kvinnor som, tillsammans med oss, har utmanat er själva och djuptdykt ner i meditations fantastiska värld.

Varje gång en ny omgång har börjat, har vi fått frågan om vi inte kan uppdatera eller göra nya meditationer, och nu har vi lyssnat på era önskemål!

Äntligen är 21 Days of Meditation – Part 2 här! 🎉

Är du redo att ta ditt resa till nästa nivå?


Pris: 249 kronor

creativly-headre

Varför en fortsättning?

21 Days of Meditation – Part 2, är skapad för dig som längtar efter mer; mer djup, mer insikt, och mer lugn och närvaro. I 21 Days of Meditations skrapade vi på ytan, men nu är det dags att på riktigt djupdyka ner i meditationens magiska värld.

Med nya meditationer, reflektionsfrågor och kraftfulla verktyg hjälper vi dig att ta din meditationsresa till nästa nivå! 

Hur?

Precis som i förra utmaningen så vill vi göra det enkelt för dig att få in meditationerna som en rutin i din vardag, och det enda vi önskar från dig är att få låna 20 minuter varje dag. Meditationerna är cirka 10 minuter långa och tillsammans med de tillhörande reflektionsfrågorna får du en möjlighet att landa, reflektera och komma tillbaka till dig själv.

Hur härligt låter inte det?

Vad du får

Meditationer

21 helt nya, inspelade meditationer, en varje dag som du kan lyssna på hur mycket och ofta du vill. Du har tillgång till meditationerna även när utmaningen är klar, vilket innebär att du kan lyssna på dem hur ofta du vill och behöver.

Reflektionsfrågor

Varje meditation har också tillhörande reflektionsfrågor, allt för att du ska kunna fördjupa relationen till dig själv.

Sagt om 21 days of meditation

Är du redo att ta ditt resa till nästa nivå?


Pris: 249 kronor