fbpx

DAGLIG MEDITATION OCH REFLEKTION FÖR DIG SOM LÄNGTAR EFTER
EN DJUPARE KONTAKT MED DIG SJÄLV OCH VÄRLDEN RUNTOMKRING

DAGLIG MEDITATION OCH REFLEKTION FÖR DIG SOM LÄNGTAR EFTER EN DJUPARE KONTAKT MED DIG SJÄLV OCH VÄRLDEN RUNTOMKRING

Hur hittar man sig själv i en värld där bruset från andra blir allt högre? Och var hittar man tiden att prioritera sig själv mellan vardagens alla små och stora händelser? Precis ur dessa frågor föddes Closer To You, en meditationsresa med intentionen att  genom meditationens magiska värld få guida dig närmare dig själv och den du är.

Oavsett var du befinner dig på din meditationsresa och oavsett vad du längtar efter så kan du vara lugn – I got you! 

Är du redo att möta dig själv?


Pris: 249 kronor / månaden*

*Du kan säga upp din prenumeration när du vill och då har du tillgång till meditationerna fram tills nästa betalningsdatum.

creativly-headre

Vad?

Closer To You är mycket mer än bara meditation. Det är en upptäcksfärd in i dig själv och ett stort kliv på vägen i din egna personliga resa. En resa som kommer kommer att ge dig en djupare förståelse för dig själv och världen runtomkring. Som kommer ge dig nya perspektiv på ditt liv och framförallt en större närvaro och lugn. 

 

Hur?

Det enda jag önskar från dig är att få låna 20 minuter varje dag. Meditationerna är mellan 10-15 minuter långa och tillsammans med de tillhörande reflektionsfrågorna får du en möjlighet att landa och reflektera.

Vad du får

Meditationer

Dagliga inspelade meditationer som du kan lyssna på hur mycket och ofta du vill. Meditationerna finns tillgänglig för dig under hela tiden som du väljer att vara en del av Closer To You.

Reflektionsfrågor

Till varje meditation finns tillhörande reflektionsfrågor, allt för att du ska kunna fördjupa relationen till dig själv.

Facebook Grupp

För att ytterligare fördjupa din resa kommer du få tillgång till en exklusiv Facebookgrupp, med bland annat livesändningar varje månad.

Sagt om Emmas Meditationer

Möt din coach

Emma är en Empowerment Coach, Meditation teacher och healer, som guidar moderna kvinnor till en djupare förståelse för sig själva och världen runtomkring.

Hennes livemeditationer och meditationsutmaningar har, under de senaste åren, snabbt vuxit i popularitet och tillsammans med mer är 700 kvinnor har hon utforskat meditationens värld.

Med hennes varma och kärleksfulla energier, kommer hon skapa en plats för dig och ta med dig på en upptäcktsfärd där du får lära dig att omfamna alla delar av dig själv.

Är du redo att möta dig själv?


Pris: 249 kronor / Månaden*

*Du kan säga upp din prenumeration när du vill och då har du tillgång till meditationerna fram tills nästa betalningsdatum.