MENY

Spirituell coach

Att bli coachad av mig

Hur lever man sitt bästa liv när man inte är riktigt säker på vad det är man vill eller hur man ska ta sig dit? Hur lever man sitt bästa liv när man fortfarande funderar på vad meningen med livet egentligen är?

Livet, denna vackra och underbara tid vi har fått för att leva här på jorden. Jag tror att vi är här av en anledning, en anledning som oftast är större än vad vårt eget ego förstår. En anledning som kommer skänka glädje och lycka, inte bara till oss utan till världen runt omkring oss.

Men ibland kan det vara svårt att hitta meningen med livet och anledningen till att vi överhuvudtaget existerar.

Ibland känner man sig vilse och ibland vet man inte riktigt vart man ska börja. För att ta oss vidare och förbi saker vi kämpar med behöver vi varandra. Vi behöver varandras ögon för att kunna kasta ljus på saker från ett annat perspektiv. Vi behöver varandras erfarenheter för att ha någon att hålla i handen när vi tar de där läskiga stegen.

Med min coaching och spirituella vägledning hjälper jag dig att upptäcka nya vägar och nya sätt att tänka. Jag håller din hand när allt känns läskigt. Och framförallt hjälper jag dig att hitta meningen till varför just du är här. På jorden.

Känner du igen dig?

Är du trött på att hela tiden komma med ursäkter till varför ditt liv inte har förändrats? Kan du känna igen dig i längtan efter att ha en djupare relation med dig själv och ditt inre? En relation som hjälper dig omfamna din inre magi och leva det livet som du förtjänar att leva? Är du redo att investera i dig själv, förändras på riktigt och omfamna din inre kraft och  skapa ett liv fullt av magi? Då har du kommit rätt!

Om du är redo för en förändring så är du mer än välkommen att kontakta mig. Men bara om du, på riktigt, är redo att växla upp, om du vill expandera och skapa det livet som du förtjänar att leva. Så, är du redo att skapa det liv som du så länge drömt om att leva? Ett liv där du är i kontakt med dig själv och ditt hjärta, din inre magi? Ett liv som nästan känns för bra för att vara sant och där dina drömmar och intentioner får plats att blomstra och växa?

Hur jag coachar

Jag startade Creativly med en vision om att guida kreativa själar som du, att hitta rätt i en värld full av röster som ibland talar högre än din inre röst. Jag hjälper dig att förverkliga dina drömmar och skapa ett liv, som är stark kopplat till dig själv och din intuition.

Vår resa tillsammans kommer både bli spännande och skrämmande. Och alldeles, alldeles underbar. Och allting börjar med dig. Jag vet att du är här och läser det här för att du vill något mer. För att du vill visa för dig själv och Universum att du och ditt liv är din viktigaste prioritet. Så låt oss börja denna fantastiska resa tillsammans. Med min coaching och spirituella vägledning hjälper jag dig att upptäcka nya vägar och nya sätt att tänka. Jag håller din hand när allt känns läskigt. Och framförallt hjälper jag dig att hitta meningen till varför just du är här. På jorden.

Med en blandning av meditation, astrologi, yoga, tarot, Law of Attraction, NLP och kristaller hjälper jag dig att lyssna på din egen inre röst, ditt hjärtas längtan och tillsammans skapar vi det livet du så länge drömt om.

Jag kan hjälpa dig med...

Women's empowerment & Self love

Självkärlek, början till din inre resa. En resa där du älskar dig själva, där du respekterar dig själva, där du ser på dig själv med värme och kärlek. Det kan verka svårt, kanske till och med omöjligt. Men med en djupare förståelse för dig själv och vad du behöver och de rätta verktygen, kommer du kunna se dig själv och göra kärleksfull val för dig själv, varje dag.

01
03
Life purpose

Vi är alla här av en anledning. Ibland större än vad vi själva förstår. Med hjälp av astrologi, self love och andra kraftfulla verktyg utforskar vi tillsammans vad din själ längtar efter.

02
03
Spiritual business coaching

Har du en inre längtan om att starta eget företag? Att få följa ditt hjärta och skapa något eget? Jag älskar att guida och vägleda kreativa kvinnor på vägen mot deras dröm. Tillsammans skapar vi ett företag som är starkt kopplat till dig själv och ditt hjärta.

03
03

Låt oss förändra ditt liv

Ingenting kommer någonsin bli sig likt

Fina du, det är din tur nu. Det är din tur att älska dig själv. Det är din tur att hitta tillbaka till din inre kraft. Det är din tur att leva det där livet som ditt hjärta längtar efter. 

STÄNG