Spirituell coach

en längtan efter djup

Har du någon gång tänkt att livet är menat att vara mer än det här? Att det måste finnas något annat? Något djupare? Och sen, lika snabbt som den tanken dök upp i huvudet avfärdat den med att du ändå har det väldigt bra... Om bara den där tanken ville sluta skava.

Livet, denna vackra och underbara tid vi har fått här på jorden, som är till för att levas, men som ibland kan kännas som något vi snarare tar oss igenom än något vi till fullo kan njuta av. Det kanske nödvändigtvis inte är så att det känns dåligt, men var det verkligen inte meningen att det skulle vara lite mer än det här?

Tro mig, jag vet precis hur det känns. Och jag vet också att på andra sidan alla de där tankarna så väntar något fantastiskt.

Men hur tar man sig dit egentligen?

Med min coaching och spirituella vägledning skapar jag en plats där du kan se djupet i dig själv, det mörka och det ljusa. Det som tillsammans skapar din storhet! I den stunden där ingenting är gömt. Där hela du är blottad. Där har du chansen att se och förstå hela dig.

Den ständiga jakten

en väg vi alla vandrar

Ibland kan jag undra om vi någonsin slutar leta efter något annat, något bättre. Vad tror du? Jag tänker att det kanske är så att vi ständigt är på jakt, men ändå på något sätt längtar vi efter att bara få stanna upp och landa här och nu.

Att få känna lugnet kring de valen vi gör och känna att vi lever livet för vår egen skull. Att inte känna att vi är skådespelare i en livspjäs som någon annan har regisserat och skrivit manuset till.

För det är just där jag tror att det skaver för många. Att det livet många just nu lever är styrt av andras förväntningar och samhällets krav. Men vad vill du? På riktigt? Om du fick leva livet bara för dig, utifrån vad du vill och drömmer om – hur hade du levt då?

Jag vet att det inte är en enkel fråga, och det finns inget svar som är samma för alla. Vi är alla på vår egen unika resa mot någonting som vi hoppas ska ge oss mer klarhet, mer lugn och mer glädje i livet.

Och jobbet som du behöver göra för att ta reda på vad DU egentligen vill, det är inte lätt. Du måste våga stanna upp. Våga se alla de sakerna som du desperat försöker förtränga. Se på skuggan, men också på ljuset. När du har skalat av alla lager, alla förväntningar och alla saker som du tror att du måste göra. När du har sänkt ljudet på ditt ego och stärkt din relation med din intuition. Ja, först då kan du se dig själv i din allra renaste form. Först då kan du höra ditt hjärta viska.

Men hur gör man det? Det är här jag kommer in i bilden.

Min del i ditt livs resa

en varm hand att hålla

Jag kommer finnas här för dig, längs varje steg på din resa. Jag kommer vara den varma handen som du behöver när saker känns oklara. Jag kommer stötta dig och hjälpa dig se igenom snåren av sanningar och blockeringar som du och samhället har skapat och som håller dig tillbaka. Men viktigast av allt… Jag kommer se dig.

I en värld där ingenting känns riktigt rätt. I ett liv som du önskar var något annat. Där alla dina murar och allt som du säger till och om dig själv blir ett kraftfullt försvar mot besvikelse, men också det som i det långa loppet hindrar dig från att leva ut den du är. Där kommer jag se dig.

Jag kommer skapa en plats bara för dig. För att du ska kunna se igenom alla falska sanningar och hitta din egen röst. För att du ska släppa tron om att du behöver någon som visar dig vägen och istället bli din egen kompass. Du kommer inte få några svar från mig, men jag kommer hjälpa dig att öppna upp för att hitta svaren inom dig.

För det är där allting börjar, med dig. 

Jag har varit där du är. I mer än 10 år har jag letat efter svaren utanför mig själv, tills jag till slut insåg att det jag behövde var att lära mig lyssna, på mig själv. Och den kunskapen vill jag nu föra vidare till dig. Med min bakgrund inom Coaching, Meditation, Kundalini Yoga, Healing, Intuition och Ceremonier, tillsammans med alla tusentals timmar jag har spenderat för att hjälpa mig själv och andra, kommer jag hjälpa dig att lyssna på din egen inre röst, ditt hjärtas längtan och hjälpa dig skapa det livet du så länge drömt om.

Längtar du efter att...

+ Slå dig fri från alla falska sanningar och blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv.

+ Sänka volymen på ditt ego och lära dig lyssna på din egen inre röst och din intuition.

+ Se hela dig och lära dig lyssna på dig själv och förstå hur allt skapar en helhet.

+ Börja prioritera dig själv och ditt välmående.

+ Ha någon som stöttar dig på en av ditt livs största resor.

+ Börja leva det livet som är ämnat för dig.

 

Låt oss förändra ditt liv

Ingenting kommer någonsin bli sig likt