Soul Touch Healing

En plats för dig

Soul Touch Healing är en unik healing upplevelse, med bland annat Reiki healing, där syftet är att du ska lära känna dig själv på djupet. Där de blockeringar och obalanser som du bär på tillåts komma upp till ytan, så att du kan skapa förståelse och fördjupa relationen med dig själv. Att skapa en större förståelse för dig själv är en stor del av resan mot ett liv mer i närvaro och balans, och en Soul Touch Healing är det perfekta stödet på den resan.

Jag vet att healing kan låta lite flummigt och läskigt, men om du känner att det pirrar lite i magen, så vill jag att du ska veta att du är i trygga händer. Healing är en upplevelse som jag önskar att alla fick uppleva.

Under healingen behöver du inte göra någonting mer än ligga ostörd och vara närvarande i din upplevelse - resten av magin sköter jag.

Och oroa dig inte, även om du inte känner att du vet vad du bär på för blockeringar eller obalanser, så kan jag se det under healingen. Främst fokuserar jag på blockeringar som sitter i din energi, så att du kan få en förståelse för vad det är du bär på. Vi är inte alltid medvetna om blockeringar och obalanser i vår energi, men det kan påverkar mer än vad vi tror.

Soul Touch Healing är för dig som...

▹ Känner att du behöver landa och bara få en stund för dig själv.

▹ Längtar efter att någon ska se dig och lyssna på dig, på riktigt.

▹ Känner att en healing kanske är precis det du behöver för att skaka och lite i ditt liv. Något nytt som du inte testat förut.

▹ Har en känsla av att det är något som blockerar dig, men att du inte riktigt kan se vad det är.

▹ Känner att du behöver hjälp att bena ut vad nästa steget i din personliga utveckling är.

▹ Behöver fylla på din energi och återställa balansen i kroppen.

▹ Längtar efter att få komma i kontakt med dig själv och börja lyssna på dig själv.

Vad krävs av dig?

Att ta emot healing kräver ingenting. Du behöver inte göra något speciellt, sitta på ett speciellt sätt eller ha med dig något speciellt.

Det enda som jag önskar är att du ska vara på en plats där du kan vara ostörd under de 60 minuterna som healingen pågår, allt för att du ska vara så närvarande i din upplevelse som möjligt.

Lovord

från mina kunders hjärtan

Jag upplevde healingen lite som att genomgå en förlossning. Det är så obeskrivligt och livsomvälvande. Orden räcker inte, det går inte att beskriva. Efteråt har jag känt mig hel, mer synkad med världen runtomkring och med alla energier. Jag har upplevt bättre flow och har lättare för att lyssna inåt, på min intuition. Jag är väldigt tacksam för hela den här upplevelsen, för att jag kom i kontakt med Emma, healingen och vad den än kommer leda till nu efteråt. Framför allt är jag oerhört tacksam för att det är just Emma som har guidat mig genom det här.

01
04

Wow vilken upplevelse! När Emma beskrev de bilder och det hon fick till sig under healingen kändes allt så träffande. Blockeringar och känslor som jag länge känt men inte riktigt kunnat sätta ord på och tryck undan blev nu så tydliga. Det kändes så frigörande att se var det är jag sätter stopp för mig själv, och kände lycka av att nu faktiskt se vad det är jag längtar efter. Healingen har hjälpt mig att börja lyssna mer på mig själv och skapa plats för mina drömmar.

02
04

Inför healingen var jag lite nervös eftersom man inte har kontakt och jag inte visste hur det skulle kännas. Men allt var som bortblåst när det väl var dags för Emma att börja. Jag fick bilder till mig som om jag mediterade eller hade en vaken dröm, och kände av när Emma var vid vissa charkan "to work her magic". Jag hade en magiskt stund för mig själv och kände mig fylld med energi efteråt men även lite förvånad och ställd. Går inte riktigt att förklara eller sätta ord på. När Emma efter healingen skickade tillbaka det hon fått till sig var det vissa saker som sjönk in direkt och andra som jag blev förvånad över, men som efter några dagar har landat och gett mig en större förståelse för mig själv.

Healingen hjälpte mig att inse att jag inte gett min kropp det den behöver på ett tag och den gav mig kraften att börja lyssna på vad min kropp behöver. Jag kan varmt rekommendera dig att göra en healing hos världens bästa Emma, hon är magisk.

03
04

Känner mig så otroligt trygg och i rätta händer när jag valde att göra healing med Emma. Under själva reikin var jag väldigt avslappnad och lite smått chockad över hur reikin ”scannade” mig med sina små stickningar. Jag blev så positivt överraskad hur mycket information Emma fick till sig, allt stämde. Jag har känns mig glad och lycklig efteråt.

Tack Emma för det du gör för mig och så många andra. Det är magiskt!

04
04

Så här går det till

Din Soul Touch Healing består av tre delar som alla är unikt skapade och anpassade efter dig och din resa.

Förberedelser

För att öppna upp och skapa en unik plats för dig har vi ett 30 minuters samtal några dagar innan din healing där du får tillfälle att berätta om din intention med healingen. Kanske upplever du att du har någon blockering? Eller att du har något som du skulle vilja släppa taget om? Kanske du några frågor du gärna vill ha svar på? Allt det går vi igenom under vårt samtal tillsammans.

Jag kommer också guida dig igenom hur healingen går till och vad du kan göra för att vara så redo och förberedd som möjligt.

Healing

Det har äntligen blivit dags för din healing.
Healingen är 60 minuter lång. Under healingen så ligger eller sitter du och är närvarande, samtidigt som jag jobbar med healingen på dig. Jag rekommenderar att du bokar en tid då du vet att du kommer kunna vara ostörd och så mottaglig som möjligt för healingen.

Utöver själva Reiki healingen och de kanaliserade budskapen jag får till mig, kommer jag också lägga en card spread till dig. Min intention med spreaden är att den ska hjälpa dig att ytterligare gå på djupet i vad det är som blockerar dig och vad du kan göra för att fortsätta fördjupa arbetet på egen hand efter vår session.

Efter healingen får du ett mail med en designad pdf, full med information från healingen och de budskapen jag fick till mig, tillsammans med din card reading.

Avslut

För att stänga ditt space har vi, några dagar efter din healing, ett 30 minuters samtal där vi går igenom healingen. Jag guidar och hjälper dig skapa en tydlig plan på vad du kan göra för att omfamna det och fortsätta jobba med det. För att låta det vara en del av din resa framåt.

Vanliga frågor

Vad är Reiki healing?

Reiki är en japansk healingmetod som kan hjälpa dig att lösa upp blockeringar i ditt energisystem. Blockeringar som kan orsaka obalans i din fysiska, spirituella och emotionella kropp.

Reiki sägs bland annat lindra stress, ångest och fysiska och mentala spänningar och jobbar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Hur funkar Reiki healing?

Alltså, vill du ha mitt ärliga svar? I så fall är det - Jag har ingen aning! Haha! Jag har under flera månader försökt att logiskt förklara hur Reiki fungerar och hamnar hela tiden tillbaka till att det helt enkelt inte går att förklara, det måste upplevas.

Hur känns det att ta emot healing?

Upplevelsen man får under en healing är olika för alla. En del känner ingenting, medans andra får starka upplevelser.

Några av de sakerna man kan känna är bland annat små stickningar i kroppen. Det kan också upplevas som att det känns fysiskt tungt, eller att det känns kallt eller varmt på olika områden i kroppen.

01
01