Soul Touch Healing är en unik healing upplevelse, med bland annat Reiki healing, där syftet är att du ska lära känna dig själv på djupet. Där de blockeringar och obalanser som du bär på tillåts komma upp till ytan, så att du kan skapa förståelse och fördjupa relationen med dig själv. Att skapa en större förståelse för dig själv är en stor del av resan mot ett liv mer i närvaro och balans, och en Soul Touch Healing är det perfekta stödet på den resan.

Jag vet att healing kan låta lite flummigt och läskigt, men om du känner att det pirrar lite i magen, så vill jag att du ska veta att du är i trygga händer. Healing är en upplevelse som jag önskar att alla fick uppleva.

Under healingen behöver du inte göra någonting mer än ligga ostörd och vara närvarande i din upplevelse – resten av magin sköter jag.

Och oroa dig inte, även om du inte känner att du vet vad du bär på för blockeringar eller obalanser, så kan jag se det under healingen. Främst fokuserar jag på blockeringar som sitter i din energi, så att du kan få en förståelse för vad det är du bär på. Vi är inte alltid medvetna om blockeringar och obalanser i vår energi, men det kan påverkar mer än vad vi tror.

distans-reiki

Soul Touch Healing är för dig som...

▹ Känner att du behöver landa och bara få en stund för dig själv.

▹ Längtar efter att någon ska se dig och lyssna på dig, på riktigt.

▹ Känner att en healing kanske är precis det du behöver för att skaka och lite i ditt liv. Något nytt som du inte testat förut.

▹ Har en känsla av att det är något som blockerar dig, men att du inte riktigt kan se vad det är.

▹ Känner att du behöver hjälp att bena ut vad nästa steget i din personliga utveckling är.

▹ Behöver fylla på din energi och återställa balansen i kroppen.

Längtar efter att få komma i kontakt med dig själv och börja lyssna på dig själv.

Vad mina kunder säger

Vad krävs av dig?

Att ta emot healing kräver ingenting. All healing sker på distans och du behöver inte göra något speciellt, sitta på ett speciellt sätt eller ha med dig något speciellt.

Det enda som jag önskar är att du ska vara på en plats där du kan vara ostörd under de 60 minuterna som healingen pågår, allt för att du ska vara så närvarande i din upplevelse som möjligt.

Så här går det till

Din Soul Touch Healing består av tre delar som alla är unikt skapade och anpassade efter dig och din resa.

Före

För att öppna upp och skapa en unik plats för dig har vi ett 30 minuters samtal några dagar innan din healing där du får tillfälle att berätta om din intention med healingen. Kanske upplever du att du har någon blockering? Eller att du har något som du skulle vilja släppa taget om? Kanske du några frågor du gärna vill ha svar på? Allt det går vi igenom under vårt samtal tillsammans.

Jag kommer också guida dig igenom hur healingen går till och vad du kan göra för att vara så redo och förberedd som möjligt.

Healing

Det har äntligen blivit dags för din healing.
Healingen är 60 minuter lång och sker på distans. Under healingen så ligger eller sitter du och är närvarande på en plats där du känner dig trygg, samtidigt som jag sitter här hemma och jobbar med healingen på dig. Jag rekommenderar att du bokar en tid då du vet att du kommer kunna vara ostörd och så mottaglig som möjligt för healingen.

Efter healingen får du ett mail med en pdf, full med information från healingen och de budskapen jag fick till mig. 

AVSLUT

För att stänga ditt space har vi, några dagar efter din healing, ett 30 minuters samtal där vi går igenom healingen.

Jag guidar och hjälper dig skapa en tydlig plan på vad du kan göra för att omfamna det och fortsätta jobba med det. För att låta det vara en del av din resa framåt.

SOUL TOUCH HEALING

Passar dig som är nyfiken på healing och vad det kan göra för dig. Kanske har du en specifik blockering du vill jobba med eller något du vet att du behöver släppa taget om? Då är
detta prefekt för dig.

1,495 kronor

PAKETPRIS: TRE STYCKEN
SOUL TOUCH HEALINGS

Detta paketet är för dig som har en större blockering eller som känner att du vill ha extra vägledning och guidning. Vi fördelar dina Soul Touch Healings under tre månader och ser till att de ger dig det
stödet du behöver.

3,995 kronor