spirituell coach
livscoach
spirituell coach
livscoach
spirituell coach
livscoach

Hitta tillbaka till din inre magi

och manifestera det livet du drömmer om

Denna kursen är för dig som är redo för en förändring. Som är redo att börja lyssna på dig själv och ditt hjärta. För dig som är redo att skapa dig det livet som du drömmer om.

Att leva ett liv i linje med sitt hjärta behöver inte vara svårt och krångligt
– låt mig visa dig hur!

Att omfamna din inre magi

innebär att du...

…vaknar upp varje morgon och är fri från den där rösten i ditt huvud som säger att du inte är tillräckligt bra på det du gör, eller duger som du är.

…vaknar upp varje morgon och vet precis vad det är du längtade efter och drömmer om.

…vaknar upp varje morgon och känner att du har allt du behövde för att skapa dig det livet som du drömmer om.

spirituell coach

Visst låter det fantastiskt?

Fina du. Du har redan allt det här inom dig. All magi, all kraft. Allt, precis allt, finns inom dig. Och det finns två olika sätt att hitta tillbaka till din magi.

Du kan antingen spendera ytterligare ett år med att läsa alla självhjälpsböcker du kommer över. Försöka hitta lösningen själv och känna frustration över att ingenting händer eller förändras trots att du faktiskt försöker, som så många gånger förut.

Eller så kan du få allt det där du letar efter nu. På en gång. Den här kursen är designad för att hjälpa dig nå din fulla potential. För att du ska våga släppa taget om det som hindrar dig och det som håller dig tillbaka. Den kommer hjälpa dig bemästra dina energier så att du kan manifestera allt du drömmer om, en gång för alla!

Vad andra säger om kursen

01
03

Vad andra säger om kursen

02
03

Vad andra säger om kursen

03
03

Den här kursen passar dig om du...

▹ Vill bli fri från dina blockeringar / limiting beliefs och få verktyg som kommer hjälpa dig skriva om dina blockeringar - en gång för alla

▹ Vill lära känna ditt Higher Self och förstå din inre magi.

▹ Vill lära dig vad du kan göra för att vara i kontakt med dig själv, varje dag.

▹ Vill lära dig hur du kan jobba med dina energier för att upprätthålla din frekvens och din fantastiska potential.

▹ Vill lära dig hur du kan manifestera in allt du drömmer om med lätthet.

▹ Vill få modet att våga stå upp för dig själv och den du är

Du får bland annat...

* Obegränsad och fri tillgång till kursen.

* Mer än 3 timmars inspelat videomaterial med mig

* Worksheets för varje modul som hjälper dig att fördjupa ditt arbete

* Över 40 journaling questions för att komma i kontakt med dig och din intuition

* Guidade meditationer för att komma i kontakt med din intuition

* Bonus material: Så skapar du en bullet journal som följer årstidernas flöde

Sneak peek på kursen

Under fyra veckor kommer du att få verktyg och klarhet i hur du tar dig förbi din inre kritiker, hur du återtar makten i ditt liv och hur du ska göra för att manifestera allting du drömmer om.

Så här ser upplägget ut:

Modul

Vi kör igång direkt med buller och brak! Det är dags att lämna dina gamla sanningar och blockeringar bakom dig. Vi kommer gräva djupt i ditt undermedvetna för att få klarhet i var dina limiting beliefs kommer ifrån. Och du kommer få hjälp att skapa nya, fantastiska sanningar om dig själv. Sanningar som stärker dig och bekräftar dig, som den fantastiska kvinna du redan är!

Modul 2

Inre magi, vad är det egentligen? Vem är du?
Under modul två kommer vi utforska vem du är – på riktigt. Vem du är under alla lager av roller och hattar som du har på dig till vardags. Vem du är när man skalar av alla förväntningar och alla krav, och istället tittar på ditt hjärta och din själ. Vem du är på riktigt? För det är precis det som arbetet med din inre magi handlar om – DIG.

Modul 3

Nu när du har en tydligare bild av vem du är, ska vi börja jobba med dina energier, som faktiskt är en av de viktigaste delarna när det kommer till att skapa dig det livet du dömmer om. För när du lär dig och förstår dina energier, och aktivt börjar jobba med dem, kommer du kunna höja din frekvens och attrahera in allt det som du drömmer om.

Modul 4

Nu när du har omfamnat den fantastiska kvinnan som du alltid har varit, ska vi djupdyka ner i manifestering och hur du egentligen gör för att manifestera det livet som du drömmer om. Inga drömmar är för stora, inga visioner är för små, när denna modulen är slut kommer du ha verktygen för att skapa det livet du vill leva, med lätthet.

Investering

Just nu - 2.222 kr

Så varför 2222? Här är betydelsen bakom:

Angel number 2222 is sending you a very valuable message. This message is telling you to keep your life in balance and to never forget about the power of positive energy. This angel number is going to come into your life when you need it the most and when your hopes and dreams seem to be failing.